Uitslag Paaswedstrijd 9 april 2007 in Veghel

Maandag 9 april werd in Veghel weer de jaarlijkse Paaswedstrijd gehouden. Met 7 zwemmers werd daar namens Neptunus '58 aan meegedaan.

Als eerste verschenen 3 zwemmers aan de start op de 100 vrij. Roel vd Kleij zwom dit seizoen al vier keer een 57-er, maar in Veghel zwom hij eindelijk ónder de 57 seconden. Zijn tijd was goed voor een zilveren medaille en een nieuw clubrecord. Linda Schellekens behaalde op deze afstand brons. Sandra Schellekens viel buiten de prijzen. Op de 200 meter wisselslag vervolgens zwom Anouk van Helvoirt binnen de limiet voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen door haar pr en clubrecord met een seconde aan te scherpen. Dit leverde haar een bronzen medaille op. Jet vd Bersselaar zwom 5 seconden sneller dan ooit en ook Mark Schellekens was nog niet eerder zo snel. Jet zwom zelfs op de eerste 50meter (vlinderslag) sneller dan haar oude persoonlijke record. Lies vd Bersselaar zwom daarna op de 100 meter vrije slag 2 seconden van haar oude toptijd af.

Na de pauze verschenen Roel, Linda en Sandra aan de start voor de 100 meter wisselslag. Ook hier een nieuw pr en clubrecord voor Roel, maar helaas viel hij deze keer net buiten de prijzen. Linda veroverde haar tweede medaille van de middag, door in een nieuw pr en clubrecord zilver te behalen. Op de 100 rug zwom Mark naar het brons en was er weer een nieuw pr voor Jet. Anouk bleef net boven haar beste tijd en even later was er ook geen nieuw pr voor Lies op de 100 school. Als afsluiter van de middag stond nog de 6 x 50 meter vrije slag op het programma. Voor Neptunus ’58 kwamen Roel, Jet, Sandra, Anouk, Mark en Linda aan de start. Met een nieuw estafetterecord behaalden ze de 6e plaats.

De einduitslag was als volgt:
PlaatsVerenigingPlaatsPunten
1Zeester-MeervalUden2149,62
2NautilusVeghel2215,51
3De VennenDongen2343,96
4De TreffersRosmalen2501,65
5Neptunus '58Schijndel2537,48

Uitslag en foto's


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'